Search
Close this search box.

Kerjaya

Sertai pasukan kami

Kami sentiasa mencari individu yang bermotivasi dan proaktif untuk menyertai pasukan kami. Jika anda rasa anda mempunyai kelayakan, ambil peluang ini dan hubungi kami sekarang.

Calon-calon yang berminat sila hantar resume penuh anda melalui e-mel atau pos, menyatakan gaji semasa dan jangkaan bersama dengan gambar bersaiz pasport terkini.

Pejabat

Human Capital Management Department Mitsubishi Motors Malaysia
Level 6, Building A, Dataran PHB, Saujana Resort, Seksyen U2,40150, Shah Alam, Selangor.

Emel

hr@mitsubishi-motors.com.my

Faks

(603) 7622 2238

Senarai pekerjaan

Manager

Perancangan Produk

Jawatan ini ditugaskan untuk mencari bakat yang dapat merancang, melaksanakan dan memantau semua aktiviti berkaitan produk yang merangkumi perancangan dan pembangunan produk, serta cadangan dengan pemahaman yang mendalam mengenai produk dan kebolehpasarannya.

Assistant Manager/Manager

Perancangan Produk

Jawatan ini ditugaskan untuk merancang dan memberi cadangan aksesori kenderaan yang selaras dengan matlamat jabatan dan menguruskan pembangunan aksesori tersebut. Ini termasuk bertambah baik proses, menyelaras RFQ dan taklimat tender, memilih dan berunding dengan vendor, bekerjasama dengan perancang produk, menetapkan harga dan memastikan keuntungan.

Assistant Manager (Stockist Business)

Peralatan

Jawatan ini memikul tanggungjawab terhadap portfolio dan prestasi stokis alat ganti, produk dan pembangunan perniagaan serta pengurusan rantaian bekalan produk kritikal.

Assistant Manager (Warranty Management)

Kualiti Perkhidmatan Lapangan

Jawatan ini ditugaskan untuk mengukuhkan operasi perkhidmatan pengedar ke arah kepuasan dan kecekapan pelanggan melalui bantuan langsung dalam sokongan pengedar.

Assistant Manager (Used Car Specialist)

Project Baharu

Jawatan ini ditugaskan untuk memimpin dan membangunkan rangkaian peniaga yang menguntungkan di kawasan Pantai Timur untuk mencapai sasaran jumlah jualan dan bahagian pasaran. Jawatan ini juga perlu melaksanakan pelan-pelan perniagaan, melibatkan peniaga dalam aktiviti jualan agresif, menyertai perbincangan antara jabatan untuk peningkatan jualan serta membina hubungan yang kukuh dengan pihak-pihak sokongan seperti bank dan badan-badan pengawal selia.

Head of Department

Komunikasi Pemasaran

Jawatan ini ditugaskan untuk menyediakan idea strategik dan pelan pelaksanaan yang selaras dengan arah pertumbuhan syarikat. Walaupun jawatan ini berpusatkan pengalaman pelanggan, anda juga perlu berorientasikan perniagaan, menggunakan teknologi dan platform sosial untuk berinteraksi dengan pelanggan sambil bekerja secara dalaman dengan pelbagai jabatan untuk menyelaraskan pelaksanaan program ataupun projek baru dengan cekap.

Senior Executive (Supplier Quality)

Jaminan Kualiti

Jawatan ini ditugaskan untuk menyediakan idea strategik dan pelan pelaksanaan yang selaras dengan arah pertumbuhan syarikat. Walaupun jawatan ini berpusatkan pengalaman pelanggan, anda juga perlu berorientasikan perniagaan, menggunakan teknologi dan platform sosial untuk berinteraksi dengan pelanggan dan sambil bekerja secara dalaman dengan pelbagai jabatan untuk menyelaraskan pelaksanaan program ataupun projek baru dengan cekap.

Internship

Pentabiran Korporat

Jawatan ini ditugaskan untuk mengambil peluang dalam membantu memperluaskan skop undang-undang, pematuhan dan kawalan dalaman di bawah Jabatan Tadbir Urus Korporat untuk menyokong pertumbuhan berterusan perniagaan dan operasi syarikat.

Internship

Pentadbiran Korporat (Kawalan Dalaman)

Jawatan ini ditugaskan untuk menyokong skop yang semakin berkembang dalam hal-hal kawalan dalaman di bawah Jabatan Tadbir Urus Korporat untuk menyokong pertumbuhan berterusan perniagaan dan operasi syarikat.

Internship

Pengurusan Modal Insan

Jawatan ini ditugaskan untuk menyokong kerja pentadbiran bagi Pengurusan Modal Insan dan mengekalkan aliran kerja yang lancar. Kami sedang mencari HR Intern yang bermotivasi tinggi dan bersemangat untuk menyertai pasukan kami.

Latihan amali ini akan memberikan pengalaman praktikal yang berharga dalam pelbagai aspek sumber manusia, termasuk tetapi tidak terhad kepada pengambilan, perhubungan pekerja, latihan dan pembangunan serta pentadbiran HR.

Internship

Pentadbir Perniagaan (Kejuruteraan)

Jawatan ini ditugaskan untuk menyokong kerja pentadbiran bagi Pasukan Pengeluaran CKD dan memastikan aliran kerja yang lancar dalam organisasi.

Internship

Perancang Produk (Pembangunan Aksesori)

Kami sedang mencari bakat yang dinamik dan bermotivasi untuk menyertai pasukan kami sebagai Perancang Produk yang mengkhusus dalam Pembangunan Aksesori. Sebagai seorang intern Perancang Produk, anda akan bekerjasama rapat dengan perancang produk kami dan pasukan aksesori untuk membantu dalam perancangan, penyelarasan dan pelaksanaan pelbagai aspek kitar hayat produk kami. Peranan ini menawarkan peluang unik untuk mendapatkan pengalaman praktikal dalam perancangan produk, analisis pasaran dan pengurusan projek dalam persekitaran yang pantas bergerak dan inovatif.

Internship

Pentadbir Pemasaran

Jawatan ini ditugaskan untuk menguruskan tugas pentadbiran pemasaran harian seperti penyelarasan logistik kenderaan, inventori barangan dagangan dan pengaturan kurier. Ini juga termasuk mengatur perjalanan dan penginapan untuk kakitangan media, menggabungkan dan menganalisis data kempen pemasaran dan mengkaji strategi pesaing.

Selain itu, jawatan ini menawarkan peluang untuk menyertai acara dan aktiviti syarikat untuk pendedahan pembelajaran yang lebih luas.

Internship

Penganalisis Data

Jawatan ini memerlukan penglibatan kerjasama rapat dengan pelbagai jabatan. Anda akan menggunakan Platform Data Pelanggan (CDP) untuk mengasingkan data yang berpotensi, mencipta papan pemuka dengan Power BI untuk memvisualisasikan kecekapan sasaran jabatan dan seluruh syarikat. Selain itu, anda akan bertanggungjawab untuk merekod dan melaporkan kecekapan pengasingan data CDP, data aplikasi dan prestasi statistik serta menyediakan laporan status.

Internship

Pengkhususan

Tujuan jawatan ini adalah untuk mengintegrasikan fungsi Teknikal dan Kos dalam jabatan sama yang memerlukan pembangunan SOP dan aliran kerja. Penempatan latihan ditawarkan untuk menumpukan pada pembangunan SOP sebagai sumber tambahan tenaga kerja.

Internship

Urusan Am

Jawatan ini menyediakan peluang pembelajaran untuk mendapatkan pengalaman praktikal dan pengetahuan am terutamanya dalam Pentadbiran Korporat. Jawatan ini juga perlu menyokong fungsi Urusan Am dalam perancangan projek yang merangkumi skop kesihatan, keselamatan, alam sekitar dan pengurusan kenderaan.

Borang Permohonan Kerja

*Format fail diterima: .zip. Saiz fail maksimum: 5MB.