KERJAYA

SERTAI PASUKAN KAMI

Kami sedang mencari individu yang dipacu hasil, bermotivasi dan proaktif untuk menyertai pasukan kami. Jika anda rasa anda mempunyai apa yang diperlukan, rebut peluang ini sekarang dan hubungi kami.

Calon-calon yang berminat sila hantarkan resume penuh anda melalui emel atau pos, menyatakan gaji semasa dan gaji jangkaan berserta gambar terbaru berukuran pasport kepada:

HANTAR BUTIRAN ANDA KE:

HUMAN CAPITAL MANAGEMENT DEPARTMENT MITSUBISHI MOTORS MALAYSIA

Level 6, Building A, Dataran PHB, Saujana Resort, Seksyen U2,
40150, Shah Alam, Selangor.

Fax: (603) 7622 2238
Emel: hr@mitsubishi-motors.com.my

PERUNDING
PERUNDING TEKNIKAL
Tujuan jawatan ini adalah untuk menyokong penyelesaian masalah, analisis dan pelaporan mengenai isu teknikal dan kualiti; menyediakan sokongan teknikal untuk pusat servis dan jabatan lain yang berkaitan untuk mengukuhkan operasi perkhidmatan pengedar ke arah kepuasan pelanggan.
EKSEKUTIF
KAWALAN DALAMAN (F&A)
Tujuan jawatan ini adalah untuk menjalankan fungsi Kawalan Dalaman, menyemak SOP dan memantau LOA & DOA serta menyelaras dengan pihak dalaman dan luaran bagi isu berkaitan kawalan dalaman. Calon akan melapor kepada Pengurus Jabatan Kawalan Dalaman.
EKSEKUTIF / EKSEKUTIF SENIOR
PERANCANGAN INVENTORI (ALAT GANTI)
Tujuan jawatan ini adalah untuk mewujudkan tahap inventori alat ganti yang optimum dan kadar perkhidmatan yang tinggi untuk kepuasan pelanggan maksimum melalui pengurusan inventori yang cekap, dan untuk meningkatkan jualan alat ganti keseluruhan melalui pelbagai projek dan peluang.
EKSEKUTIF / EKSEKUTIF SENIOR
IT & PENTADBIRAN
Tujuan jawatan ini adalah untuk membantu dalam penyediaan dan penyelenggaraan komputer. Mengendalikan pelesenan perisian Microsoft, sokongan untuk intranet - pelayan/peranti rangkaian. Menjalankan latihan mengenai aplikasi.
EKSEKUTIF
PENGHANTARAN & PDI (AGIHAN)
Tujuan jawatan tersebut adalah untuk memantau, menyelaras dan mengurus isu pengagihan dan kualiti kenderaan; untuk menguruskan kutipan kenderaan dari halaman Semenanjung Malaysia dan menjawab aduan pengedar untuk isu kualiti pada kenderaan tidak berdaftar melalui Laporan Penerimaan Kenderaan Pengedar (DVRR).
Sila muat naik CV anda dalam format PDF.