KERJAYA

SERTAI PASUKAN KAMI

Kami sedang mencari individu yang dipacu hasil, bermotivasi dan proaktif untuk menyertai pasukan kami. Jika anda rasa anda mempunyai apa yang diperlukan, rebut peluang ini sekarang dan hubungi kami.

Calon-calon yang berminat sila hantarkan resume penuh anda melalui emel atau pos, menyatakan gaji semasa dan gaji jangkaan berserta gambar terbaru berukuran pasport kepada:

HANTAR BUTIRAN ANDA KE:

HUMAN CAPITAL MANAGEMENT DEPARTMENT MITSUBISHI MOTORS MALAYSIA

Level 6, Building A, Dataran PHB, Saujana Resort, Seksyen U2,
40150, Shah Alam, Selangor.

Fax: (603) 7622 2238
Emel: hr@mitsubishi-motors.com.my

INTERNSHIP
KEWANGAN & AKAUN
Jawatan ini bertujuan membantu menyediakan DO/PO/Invois serta kerja penyediaan untuk audit interim/akhir tahun fiskal seperti penyenaraian aset tetap, penyenaraian transaksi bank dan tugas pentadbiran.
INTERNSHIP
FLEET KORPORAT
Tujuan jawatan ini adalah untuk membantu dalam pemprosesan data. Juga untuk menubuhkan dan menjalankan pemasaran fleet dan menjana serta berbincang dalam pasukan mengenai idea-idea baru tentang strategi perniagaan baharu.
INTERNSHIP
LATIHAN
Tujuan jawatan ini adalah untuk memberi sokongan tambahan yang diperlukan dalam pelancaran sistem baharu, Sistem Pengurusan Pembelajaran (LMS). Untuk menyokong Jabatan Latihan dalam tugas berkaitan kemasukan data. Serta memberi pendedahan kepada pelajar dalam menimba pengalaman dalam persekitaran kerja sebenar.
EKSEKUTIF
PERANCANGAN PRODUK
Tujuan jawatan ini adalah untuk mencari bakat yang sesuai untuk merancang, melaksanakan dan memantau semua aktiviti berkaitan produk bermula dari konsep produk, penyelarasan pengenalan produk, pembangunan/ penambahbaikan produk dan cadangan promosi jualan dengan memahami produk dan kebolehpasaran.
EKSEKUTIF / EKSEKUTIF KANAN
PERANCANGAN INVENTORI (ALAT GANTI)
Berpusat di Aftersales, anda perlu mewujudkan tahap inventori alat ganti yang optimum dan kadar perkhidmatan yang tinggi untuk kepuasan pelanggan maksimum melalui pengurusan inventori yang cekap, dan untuk meningkatkan keseluruhan jualan alat ganti melalui pelbagai projek dan peluang.
PENOLONG PENGURUS/ PENGURUS
PENDIGITALAN
Untuk membantu dan menyokong Digital dalam operasi, jualan, fungsi kawalan berkaitan saluran Digital dan menyelaraskan semua objektif untuk menyampaikan cita-cita digital Syarikat. Ke arah mencapai cita-cita strategik berkenaan dengan jualan digital dan lain-lain yang berkaitan, melaksanakan dan membantu merumuskan inisiatif dan matlamat jabatan/fungsi
PENOLONG PENGURUS/ PENGURUS
PENGANALISIS DATA - PERANCANGAN JUALAN
Untuk menyokong dan melaksanakan analisis data, perlombongan data dan pemformatan data untuk penjanaan laporan secara berkala. Serta untuk mengedarkan laporan dengan cara yang tepat dan tepat pada masanya.
PENGURUS KANAN/ KETUA JABATAN
PENGALAMAN PELANGGAN
Pemegang jawatan ditugaskan untuk menyediakan idea strategik dan pelan pelaksanaan agar sejajar dengan hala tuju pertumbuhan syarikat. Sambil mengekalkan intipati tertumpu pelanggan, pemegang jawatan ini juga mestilah bertumpu kepada perniagaan, menggunakan teknologi, platform sosial untuk melibatkan diri dengan pelanggan, sambil bekerja secara dalaman dengan pelbagai jabatan untuk menyelaraskan pelaksanaan program/projek baharu yang cekap dengan sewajarnya.
Sila muat naik CV anda dalam format PDF.