Search
Close this search box.

Kerjaya

Sertai pasukan kami

Kami sentiasa mencari individu yang bermotivasi dan proaktif untuk menyertai pasukan kami. Jika anda rasa anda mempunyai kelayakan, ambil peluang ini dan hubungi kami sekarang.

Calon-calon yang berminat sila hantar resume penuh anda melalui e-mel atau pos, menyatakan gaji semasa dan jangkaan bersama dengan gambar bersaiz pasport terkini.

Pejabat

Human Capital Management Department Mitsubishi Motors Malaysia
Level 6, Building A, Dataran PHB, Saujana Resort, Seksyen U2,40150, Shah Alam, Selangor.

Emel

hr@mitsubishi-motors.com.my

Faks

(603) 7622 2238

Senarai pekerjaan

Manager (Berpusat di Pekan)

Kawalan Produksi

Jawatan ini ditugaskan untuk merancang, melaksanakan, menilai, menjaga dan memantau perkara-perkara operasi yang berkaitan dengan Pengeluaran CKD (perancangan dan rantaian bekalan termasuk berurusan dengan agensi-agensi berkenaan) dalam strategi jangka pendek, sederhana dan panjang syarikat untuk mencapai KPI yang ditetapkan.

Assistant Manager/Manager

Gudang & Logistik, Suku Cadang

Jawatan ini memerlukan pengurusan operasi dan sumber dalam gudang yang berkesan untuk memastikan penyimpanan, pengendalian dan pergerakan barang yang efisien. Jawatan ini juga memerlu rantaian bekalan sentiasa dioptimumkan dengan menyusun proses, mengurangkan kos, meningkatkan kecekapan dan prestasi keseluruhan agar penghantaran barang sentiasa tepat.

Senior Executive

Projek Baharu

Jawatan ini ditugaskan untuk membantu dan menyokong Pengurusan Data (Analisis, Papan Pemuka menggunakan Power BI, Pemasukan Data & Laporan), serta melibatkan peranan pentadbiran biasa dalam jabatan ini.

Executive (Berpusat di Shah Alam)

Agihan Jualan

Jawatan ini ditugaskan untuk menjalankan operasi pengedaran dari halaman MMM (Semenanjung Malaysia) kepada pengedar di Malaysia Timur. Jawatan ini juga perlu menyokong dan melaksanakan operasi pengedaran yang cekap dalam organisasi, mengawasi aspek penting proses pengedaran, menyumbang kepada inisiatif strategik dan memastikan penghantaran kenderaan kepada pelanggan dilakukan dengan cekap dan tepat pada masanya.

Internship

Pentadbiran Korporat

Jawatan ini ditugaskan untuk mengambil peluang dalam membantu memperluaskan skop undang-undang, pematuhan dan kawalan dalaman di bawah Jabatan Tadbir Urus Korporat untuk menyokong pertumbuhan berterusan perniagaan dan operasi syarikat.

Internship

Hubungan Pelanggan

Jawatan ini ditugaskan untuk memberi sokongan tambahan untuk menyokong penyelesaian kerja kerani, kemasukan data untuk memenuhi tarikh akhir dan menyokong sasaran jabatan.

Borang Permohonan Kerja

*Format fail diterima: .zip. Saiz fail maksimum: 5MB.