KERJAYA

SERTAI PASUKAN KAMI

Kami sedang mencari individu yang dipacu hasil, bermotivasi dan proaktif untuk menyertai pasukan kami. Jika anda rasa anda mempunyai apa yang diperlukan, rebut peluang ini sekarang dan hubungi kami.

Calon-calon yang berminat sila hantarkan resume penuh anda melalui emel atau pos, menyatakan gaji semasa dan gaji jangkaan berserta gambar terbaru berukuran pasport kepada:

HANTAR BUTIRAN ANDA KE:

HUMAN CAPITAL MANAGEMENT DEPARTMENT MITSUBISHI MOTORS MALAYSIA

Level 6, Building A, Dataran PHB, Saujana Resort, Seksyen U2,
40150, Shah Alam, Selangor.

Fax: (603) 7622 2238
Emel: hr@mitsubishi-motors.com.my

INTERNSHIP
KAWALAN PENGELUARAN
Untuk menyokong penyiapan pembangunan perkeranian dan SOP jabatan yang akan menyumbang kepada kejayaan pencapaian sasaran operasi pengeluaran Logistik, Bekalan dan CKD.
INTERNSHIP
ADMIN, LEPAS JUALAN (BODY & PAINT)
Tujuan jawatan ini adalah untuk sokongan tambahan yang diperlukan untuk menyokong sasaran bahagian untuk dicapai juga dalam memberikan sokongan yang lebih baik kepada pengedar.
EKSEKUTIF
PERANCANGAN PRODUK
Tujuan jawatan ini adalah untuk mencari bakat yang sesuai untuk merancang, melaksanakan dan memantau semua aktiviti berkaitan produk bermula dari konsep produk, penyelarasan pengenalan produk, pembangunan/ penambahbaikan produk dan cadangan promosi jualan dengan memahami produk dan kebolehpasaran.
EKSEKUTIF JENAMA / EKSEKUTIF KANAN (ACARA)
KOMUNIKASI PEMASARAN
Tujuan jawatan ini adalah untuk bertanggungjawab ke atas perancangan dan pengurusan acara. Melihat melalui rancangan dari perancangan hingga pelaksanaan dan memastikan KPI dipenuhi. Kedudukan ini juga menyelaras dan memastikan penyelarasan logistik dan sumber yang betul untuk pelaksanaan dan operasi acara yang lancar.
PENOLONG PENGURUS
PERANCANGAN PRODUK
Tujuan jawatan tersebut adalah mencari seorang berbakat untuk merancang, melaksanakan dan memantau semua aktiviti berkaitan produk bermula dari konsep produk, penyelarasan pengenalan produk, pembangunan/penambahbaikan produk dan cadangan promosi jualan dengan memahami produk dan kebolehpasaran.
PENOLONG PENGURUS JENAMA
PERANCANGAN PRODUK
Tujuan jawatan ini adalah untuk merancang, mengurus dan mengoptimumkan kempen digital/bukan digital bersepadu merentas berbilang saluran berdasarkan segmen pasaran untuk mengukuhkan kehadiran jenama dan memacu pertumbuhan perniagaan.
PENOLONG PENGURUS/ PENGURUS
PENDIGITALAN
Untuk membantu dan menyokong Digital dalam operasi, jualan, fungsi kawalan berkaitan saluran Digital dan menyelaraskan semua objektif untuk menyampaikan cita-cita digital Syarikat. Ke arah mencapai cita-cita strategik berkenaan dengan jualan digital dan lain-lain yang berkaitan, melaksanakan dan membantu merumuskan inisiatif dan matlamat jabatan/fungsi
PENGURUS / PEMBANTU PENGURUS
PEMBELAJARAN & PENGHASILAN
Peranan sebagai HCM Generalis tetapi fokus utama terhadap skop Pembelajaran & Pembangunan Organisasi iaitu untuk membantu pembentukan, mengembangkan dan memberikan penyelesaian pembangunan yang kukuh untuk memastikan pekerja kami memajukan kemahiran dan pengetahuan mereka, menyokong organisasi kami yang berkembang dan berjaya melalui tenaga kerjanya.
PENGURUS ( BERASASKAN DI SABAH )
JUALAN DAERAH
Jawatan ini ditugaskan untuk memahami secara mendalam terhadap pasaran wilayah / negeri dan memberikan maklumat penting untuk membuat keputusan, mengurus dan memimpin rangkaian peniaga yang berkesan di rantau / negeri, mengembangkan Triton Market Share dan membina rangkaian yang kuat untuk produk & pengembangan pasaran yang lain.
PENGURUS
INFRASTRUKTUR CLOUD
Jawatan ini ditugaskan untuk menguruskan projek awan dan infrastruktur & BAU untuk meningkatkan kestabilan, keselamatan, produktiviti dan kecekapan IT. Posisi ini juga bertanggung jawab untuk mendorong peningkatan berterusan terhadap persekitaran IT MMM dan kecemerlangan operasi untuk menyokong pertumbuhan perniagaan dan menerapkan teknologi lestari untuk memantapkan inovasi dan pengembangan IT.
PENGURUS KANAN/ KETUA JABATAN
PENGALAMAN PELANGGAN
Pemegang jawatan ditugaskan untuk menyediakan idea strategik dan pelan pelaksanaan agar sejajar dengan hala tuju pertumbuhan syarikat. Sambil mengekalkan intipati tertumpu pelanggan, pemegang jawatan ini juga mestilah bertumpu kepada perniagaan, menggunakan teknologi, platform sosial untuk melibatkan diri dengan pelanggan, sambil bekerja secara dalaman dengan pelbagai jabatan untuk menyelaraskan pelaksanaan program/projek baharu yang cekap dengan sewajarnya.
PEMBANTU ADMIN – KONTRAK
PERUNTUKAN & PEMPROSESAN
Skop kerja bagi jawatan ini ialah memberi sokongan tambahan yang diperlukan untuk menyokong serta membantu Jabatan Peruntukan dan Pemprosesan dalam tugas pentadbiran setiap hari. Ini bertujuan untuk mencapai sasaran pendaftaran dan borong kenderaan serta meraih KPI jabatan.
PEMBANTU ADMIN - 6 BULAN KONTRAK
KUALITI BIDANG PERKHIDMATAN
Jawatan ini ditugaskan untuk memberi sokongan tambahan yang diperlukan dalam menangani tugas-tugas penting yang terlibat dalam bahagian Pemprosesan Jaminan. Sokongan yang diperlukan dalam menjalankan, melaksanakan dan melaporkan persiapan untuk operasi perkhidmatan untuk mencapai tujuan dan objektif Jabatan.
EKSEKUTIF – KONTRAK
KAWALAN PENGELUARAN
Jawatan ini bertanggungjawab dalam pemantauan kemasukan data inventori menggunakan Sistem Axapta dan membantu inisiatif peningkatan sistem untuk penyelenggaraan data yang lebih berkesan dan tepat.
Sila muat naik CV anda dalam format PDF.