KERJAYA

SERTAI PASUKAN KAMI

Kami sedang mencari individu yang dipacu hasil, bermotivasi dan proaktif untuk menyertai pasukan kami. Jika anda rasa anda mempunyai apa yang diperlukan, rebut peluang ini sekarang dan hubungi kami.

Calon-calon yang berminat sila hantarkan resume penuh anda melalui emel atau pos, menyatakan gaji semasa dan gaji jangkaan berserta gambar terbaru berukuran pasport kepada:

HANTAR BUTIRAN ANDA KE:

HUMAN CAPITAL MANAGEMENT DEPARTMENT MITSUBISHI MOTORS MALAYSIA

Level 6, Building A, Dataran PHB, Saujana Resort, Seksyen U2,
40150, Shah Alam, Selangor.

Fax: (603) 7622 2238
Emel: hr@mitsubishi-motors.com.my

INTERNSHIP
KAWALAN PENGELUARAN
Untuk menyokong penyiapan pembangunan perkeranian dan SOP jabatan yang akan menyumbang kepada kejayaan pencapaian sasaran operasi pengeluaran Logistik, Bekalan dan CKD.
INTERNSHIP
ADMIN, LEPAS JUALAN (BODY & PAINT)
Tujuan jawatan ini adalah untuk sokongan tambahan yang diperlukan untuk menyokong sasaran bahagian untuk dicapai juga dalam memberikan sokongan yang lebih baik kepada pengedar.
EKSEKUTIF
PERANCANGAN PRODUK
Tujuan jawatan ini adalah untuk mencari bakat yang sesuai untuk merancang, melaksanakan dan memantau semua aktiviti berkaitan produk bermula dari konsep produk, penyelarasan pengenalan produk, pembangunan/ penambahbaikan produk dan cadangan promosi jualan dengan memahami produk dan kebolehpasaran.
EKSEKUTIF
KEWANGAN & AKAUN
Tujuan jawatan tersebut adalah untuk membantu dan menyokong fungsi Kewangan & Akaun seperti penyerahan menepati masa dan ketepatan dalam laporan, analisis laporan kewangan dan memantau kos pelaburan projek dan pengkosan. Juga untuk membantu dalam kawalan dalaman, SOP dan hal-hal ad-hoc berkaitan K&A.
EKSEKUTIF
JAMINAN KUALITI
Tujuan jawatan ini adalah untuk menjalankan Audit Kualiti Tahunan pembekal di premis pembekal, mengeluarkan laporan audit dan menjalankan audit susulan jika perlu. Untuk mengawal dan memantau penghantaran dokumen kualiti bulanan daripada pembekal.
EKSEKUTIF / EKSEKUTIF KANAN
PERANCANGAN INVENTORI (ALAT GANTI)
Berpusat di Aftersales, anda perlu mewujudkan tahap inventori alat ganti yang optimum dan kadar perkhidmatan yang tinggi untuk kepuasan pelanggan maksimum melalui pengurusan inventori yang cekap, dan untuk meningkatkan keseluruhan jualan alat ganti melalui pelbagai projek dan peluang.
PENOLONG PENGURUS
PERANCANGAN PRODUK
Tujuan jawatan tersebut adalah mencari seorang berbakat untuk merancang, melaksanakan dan memantau semua aktiviti berkaitan produk bermula dari konsep produk, penyelarasan pengenalan produk, pembangunan/penambahbaikan produk dan cadangan promosi jualan dengan memahami produk dan kebolehpasaran.
PENOLONG PENGURUS/ PENGURUS
PENDIGITALAN
Untuk membantu dan menyokong Digital dalam operasi, jualan, fungsi kawalan berkaitan saluran Digital dan menyelaraskan semua objektif untuk menyampaikan cita-cita digital Syarikat. Ke arah mencapai cita-cita strategik berkenaan dengan jualan digital dan lain-lain yang berkaitan, melaksanakan dan membantu merumuskan inisiatif dan matlamat jabatan/fungsi
PENOLONG PENGURUS/ PENGURUS
UNDANG-UNDANG & PEMATUHAN – TADBIR URUS KORPORAT
Tujuan jawatan adalah untuk mencari bakat yang relevan untuk terlibat dalam menyemak dokumentasi sedia ada (perjanjian & polisi, garis panduan dll.) dan proses (cth., Dalam perolehan, data peribadi, prosedur yang mencukupi dll.) dan untuk memberi sokongan pada projek baru dalam perancangan; dan yang penting untuk memenuhi tanggungjawab.
PENGURUS KANAN/ KETUA JABATAN
PENGALAMAN PELANGGAN
Pemegang jawatan ditugaskan untuk menyediakan idea strategik dan pelan pelaksanaan agar sejajar dengan hala tuju pertumbuhan syarikat. Sambil mengekalkan intipati tertumpu pelanggan, pemegang jawatan ini juga mestilah bertumpu kepada perniagaan, menggunakan teknologi, platform sosial untuk melibatkan diri dengan pelanggan, sambil bekerja secara dalaman dengan pelbagai jabatan untuk menyelaraskan pelaksanaan program/projek baharu yang cekap dengan sewajarnya.
Sila muat naik CV anda dalam format PDF.