KERJAYA

SERTAI PASUKAN KAMI

Kami sedang mencari individu yang dipacu hasil, bermotivasi dan proaktif untuk menyertai pasukan kami. Jika anda rasa anda mempunyai apa yang diperlukan, rebut peluang ini sekarang dan hubungi kami.

Calon-calon yang berminat sila hantarkan resume penuh anda melalui emel atau pos, menyatakan gaji semasa dan gaji jangkaan berserta gambar terbaru berukuran pasport kepada:

HANTAR BUTIRAN ANDA KE:

HUMAN CAPITAL MANAGEMENT DEPARTMENT MITSUBISHI MOTORS MALAYSIA

Level 6, Building A, Dataran PHB, Saujana Resort, Seksyen U2,
40150, Shah Alam, Selangor.

Fax: (603) 7622 2238
Emel: hr@mitsubishi-motors.com.my

ACCESSORY EXECUTIVE
PERANCANGAN PRODUK
Jawatan ini ditugaskan untuk melaksanakan pembangunan aksesori, memantau semua aktiviti berkaitan pembangunan aksesori seperti konsep aksesori, koordinasi pengenalan, pembangunan/pemantapan serta tugas yang berkaitan dengan aksesori lain.
EXECUTIVE / SENIOR EXECUTIVE
HOMOLOGASI
Jawatan ini ditugaskan untuk menyokong perancangan, penilaian, penyelenggaraan, pemantauan dan sokongan operasi berkaitan homologasi serta tugas yang berkaitan dengan kerajaan dalam strategi jangka pendek, sederhana dan panjang syarikat untuk mencapai matlamat/KPI jabatan.
ASSISTANT PRODUCT MANAGER
PERANCANGAN PRODUK
Jawatan ini ditugaskan untuk individu berbakat yang mampu merancang, melaksanakan dan memantau semua aktiviti berkaitan produk mulai dari konsep produk, koordinasi pengenalan produk, pembangunan/pemantapan produk dan cadangan promosi jualan setelah memahami produk dan kelaziman pasaran.
ASSISTANT MANAGER / MANAGER
GUDANG & LOGISTIK, SUKU CADANG
Jawatan ini memerlukan pengurusan operasi dan sumber dalam gudang yang berkesan untuk memastikan penyimpanan, pengendalian dan pergerakan barang yang efisien. Jawatan ini juga memerlu rantaian bekalan sentiasa dioptimumkan dengan menyusun proses, mengurangkan kos, meningkatkan kecekapan dan prestasi keseluruhan agar penghantaran barang sentiasa tepat.
EXECUTIVE TRAINING COORDINATOR
LATIHAN
Jawatan ini ditugaskan untuk menyokong program latihan teknikal dan bukan teknikal Mitsubishi Motors melalui pembangunan sumber manusia dalam usahanya untuk meningkatkan prestasi jualan Dealer dan prestasi perkhidmatan selepas jualan.
INTERNSHIP
KEWANGAN & AKAUN
Jawatan ini ditugaskan untuk membantu dalam pengemukaan peranan DO/PO/Invois serta kerja-kerja persediaan untuk audit separa/tamat tahun kewangan seperti senarai aset tetap, senarai transaksi bank dan tugas pentadbiran.
INTERNSHIP
HAL EHWAL AM
Jawatan ini memberi peluang pembelajaran pengalaman praktikal dan pengetahuan dalam pentadbiran korporat, membantu fungsi jabatan dalam merancang projek, pengurusan kenderaan, bidang kesihatan, keselamatan dan alam sekitar.
INTERNSHIP
PENTADBIRAN KORPORAT
Jawatan ini ditugaskan untuk mengambil peluang dalam membantu memperluaskan skop undang-undang, pematuhan dan kawalan dalaman di bawah Jabatan Tadbir Urus Korporat untuk menyokong pertumbuhan berterusan perniagaan dan operasi syarikat.
INTERNSHIP
ARMADA KORPORAT
Jawatan ini ditugaskan untuk membantu dalam pemprosesan data dan analisis jualan. Jawatan ini juga akan menubuh dan mengendali pemasaran armada serta menghasilkan dan membincangkan idea-idea baharu dalam pasukan berkaitan strategi perniagaan yang baru.
INTERNSHIP
PEMBANGUNAN DEALER
Jawatan ini ditugaskan untuk menyokong pelan rangkaian melalui penaman Dealer baru dan kajian semula Dealer sedia ada mengikut dasar perniagaan yang telah ditetapkan dan keperluan yang dikenal pasti.
Sila muat naik CV anda dalam format PDF.