Search
Close this search box.

Bantuan Tepi Jalan & Insurans

Bantuan Mitsubishi 24Jam

Bantuan Mitsubishi 24Jam ialah keahlian istimewa untuk semua pelanggan kami yang dihargai. Keahlian ini melayakkan anda mendapat rangkaian perkhidmatan yang komprehensif termasuk bantuan kerosakan 24 jam di seluruh Malaysia, perkhidmatan rujukan serta bantuan kecemasan. Pasukan Bantuan Mitsubishi 24Jam akan sentiasa ada untuk anda apabila anda memerlukan bantuan.

Talian Utama (24 Jam)

1-800-88-2166 atau 03-2161 0246

Bantuan Kecemasan

Perkhidmatan Tunda Percuma

Sekiranya berlaku banjir atau kerosakan, pasukan Bantuan Mitsubishi 24Jam akan menyediakan perkhidmatan tunda untuk membantu anda ke pusat servis sah Mitsubishi Motors Malaysia yang terdekat.

*Semua kos yang ditanggung untuk alat ganti tidak termasuk.

Sekiranya berlaku kerosakan, pasukan Bantuan Mitsubishi 24Jam akan memberikan bantuan kecil di tepi jalan seperti permulaan lompat, penukaran tayar, penggantian bateri dan isi semula bahan api sehingga kos buruh maksimum RM200 setiap kejadian.

*Semua kos yang ditanggung untuk alat ganti, bateri dan petrol/diesel hendaklah ditanggung oleh ahli.

Ketenangan Jiwa Terjamin

Penghantaran Mesej Kecemasan

Sekiranya berlaku kecemasan, Bantuan Mitsubishi 24Jam akan memaklumkan waris ahli tanpa sebarang kos, tertakluk kepada kebenaran ahli.

Sekiranya berlaku kemalangan, Bantuan Mitsubishi 24Jam akan mengaturkan ambulans atau pengangkutan lain untuk menghantar ahli ke pusat perubatan atau hospital terdekat.

Mitsubishi Assist 24Hrs sedia membantu anda 24 jam sehari.

Bantuan Mitsubishi 24Jam menjamin anda bahawa hanya alat ganti tulen Mitsubishi akan digunakan untuk kenderaan Mitsubishi anda, yang tertakluk kepada waranti enam bulan atau jarak tempuh 10,000km (mana-mana dahulu).

Perlindungan Kenderaan

Berikut adalah perkhidmatan yang dapat dinikmati oleh ahli program Mitsubishi Assist 24Hrs.

Insurans Kemalangan Peribadi MA24

Memperkenalkan Insurans Kemalangan Peribadi MA24, pelan insurans pelengkap yang membantu meringankan beban kewangan pemilik kenderaan Mitsubishi yang melanggan pelan tersebut sekiranya berlaku kemalangan.

Selain daripada pelan insurans kereta dan insurans peribadi konvensional yang ditawarkan oleh syarikat insurans anda, pelan kami sesuai untuk merangkumi semua aspek yang menjadi keutamaan bagi pemilik dan penumpang kenderaan.

Dengan premium tahunan mampu milik, pelan Insurans Kemalangan Peribadi MA24 boleh memberikan jaminan yang lebih lama untuk anda dan orang tersayang. Ketahui lebih lanjut tentang skop perlindungan dan syarat yang berkenaan di sini.

Skop Liputan

Pakej Premium (RM) Gold (RM)
Kematian Kemalangan (Pemandu) 10,000 10,000
Kematian Kemalangan (Penumpang) 5,000 8,000
Hilang Upaya Kekal Keseluruhan (Pemandu - sehingga) 10,000 10,000
Hilang Upaya Kekal Keseluruhan (Penumpang - sehingga) 5,000 8,000
Perbelanjaan Perubatan 1,000 1,000
Perlindungan Pinjaman Kereta (Sehingga) 10,000 10,000
Elaun Banjir (Sehingga) 1,000 1,500
Premium Hanya RM 25
(Seorang / Tahun)
Hanya RM 35
(Seorang / Tahun)

Bagaimana untuk menjadi ahli?

Setiap pembelian kenderaan baharu daripada pengedar sah Mitsubishi secara automatik layak mendapat keahlian percuma satu (1) tahun. Untuk tahun berikutnya, ahli dikehendaki memperbaharui dengan penyedia insurans panel Mitsubishi di mana-mana pengedar sah.

*Mitsubishi Motors Malaysia berhak untuk menukar, meminda, menambah atau memadam mana-mana faedah pakej, terma dan syarat pada bila-bila masa tanpa notis terlebih dahulu.

Hubungi Wakil Insurans Kemalangan Peribadi MA24