TRAK PIKAP

DARI KERJA KE PENGEMBARAAN

Ketika pertama kali diperkenalkan, trak pikap menarik minat pemandu sebagai kenderaan kerja. 4WD yang kukuh menjamin kestabilan dan daya tarikan dengan bahagian luar yang dibina dengan baik dan bingkai berkontur aerodinamik. Ini menawarkan pengendalian yang mantap dan pengalaman pemanduan yang lancar untuk pengguna dalam persekitaran yang sukar.

Trak pikap telah berkembang daripada asalnya yang fokus kepada penggunaan pekerjaan. Hari ini, ia bukan hanya dikhaskan untuk kerja intensif dan berat. Semakin ramai pemandu kenderaan yang lasak ini adalah pengguna biasa anda setiap hari — yang mempunyai gaya hidup aktif dan mencabar. Fikirkan aktiviti luar apabila anda perlu keluar dari bandar, atau memandu jauh di jalan terbuka, dengan semua ruang terbuka yang luas yang diperlukan untuk perjalanan anda.

Sama ada bersama rakan atau keluarga, dengan trak pikap, pemanduan anda akan penuh dengan keselesaan dan pengembaraan. Ruang kargo di bahagian belakang sesuai untuk pelbagai kemungkinan, dari aktiviti berkhemah hingga berkelah, menjadikan trak pikap sebagai salah satu pilihan serba boleh terbaik untuk gaya hidup anda yang penuh dengan pengembaraan.

APABILA ANDA PERLU LEBIH KUAT DARI KUAT

Trak pikap bertujuan untuk mengatasi sebarang cabaran. Ia memberi cengkaman yang lebih baik pada kenderaan anda dengan pengendalian yang mantap pada muka bumi yang paling sukar kerana anda mungkin tidak dapat mengawal keadaan jalan yang anda lalui, tetapi anda boleh mengawal sepenuhnya kenderaan anda.

Dengan ciri mod off-road yang mudah, trak pikap membolehkan anda menakluki pelbagai persekitaran yang mencabar termasuk lumpur, pasir dan batu, dengan meningkatkan daya tarikan. Trak pikap membolehkan anda mengekalkan kawalan ke atas kenderaan anda walaupun anda menuruni bukit  sementara kelajuan semasa anda kekal sama dengan sistem kawalan turun bukit.

Apabila membeli trak pikap, adalah baik untuk mempertimbangkan penggunaan kenderaan. Ini akan menentukan semua aspek lain seperti kapasiti ruang kargo, saiz enjin, serta sama ada anda perlu mendapatkan 4WD atau 2WD.

BEKERJA KERAS DAN BERHIBUR DENGAN TRAK PIKAP MITSUBISHI

Kumpulan trak pikap Mitsubishi telah lama ditubuhkan. Dengan lebih 40 tahun evolusi — kereta kami lebih tahan lama dan boleh dipercayai. Salah satu model kami yang tiada tandingan, Mitsubishi Triton dilengkapi dengan enjin diesel turbo 2.4 liter MIVEC 4N15 yang baru diubah suai, dan transmisi automatik enam kelajuan untuk pengalaman yang selesa di belakang roda.

Hidup mengembara tidak bermakna kompromi terhadap keselamatan anda. Apa-apapun, ia sepatutnya bermakna ciri keselamatan yang lebih kukuh. Trak pikap kami dibina dengan rangka kenderaan Evolusi Keselamatan Impak Bertetulang (RISE), prestasi keselamatan pelanggaran dipertingkatkan dengan penyerapan tenaga yang lebih besar sambil mengekalkan integriti kabin yang tinggi. Penggunaan plat keluli kekuatan tegangan tinggi yang banyak memastikan ia kukuh dan ringan untuk membantu mengekalkan tahap keselamatan yang tinggi semasa perlanggaran.

Dengan rangka yang kukuh dan dinamik, Mitsubishi Triton ialah gabungan sempurna antara sporty dan bergaya yang bertujuan untuk menyahut sebarang cabaran di jalan terbuka. Walau apa pun kekuatan luaran yang dipamerkan, bahagian dalam melengkapkannya dengan keselesaan yang terunggul. Ruang tempat duduk dilengkapi dengan pelapik lembut berjahit dua kali untuk rasa yang premium dan anggun — kerana memandu trak pikap tidak bermakna anda harus melupakan kemewahan kecil itu.