FLEET KAMI UNTUK PERNIAGAAN

Kenapa anda perlu memilih Mitsubishi untuk pelaburan Fleet?

Cari kenderaan Mitsubishi yang sesuai untuk memenuhi keperluan perniagaan anda. Bersama dengan pakar Fleet kami yang berpengalaman, kami boleh menyesuaikan solusi fleet untuk bajet, saiz perniagaan dan keperluan anda.

Visi Kami
Kekal komited terhadap keperluan perniagaan anda dan bekerjasama dengan anda untuk membina perhubungan perniagaan yang berkekalan.

Misi Kami
Menyediakan solusi komprehensif dari perkhidmatan jualan ke selepas jualan untuk mengurangkan kos fleet dan menaikkan produktiviti

Program Fleet Mitsubishi

Solusi fleet Mitsubishi Motors memenuhi keperluan semua, tidak kira saiz fleet anda. Pasukan kami yang berdedikasi boleh menyesuaikan program untuk memenuhi keperluan perniagaan anda dan bersedia untuk menawarkan sokongan dan perkhidmatan pelanggan kepada anda.

Pikap 4×4

Dicipta untuk prestasi 4WD keseluruhan dan dilengkapi dengan teknologi keselamatan termaju, Mitsubishi Triton 4×4 direka untuk kerja yang paling sukar.

MPV

Direka bentuk untuk pengalaman pemanduan terbaik dan keselesaan penumpang yang tertinggi, Mitsubishi XPANDER ialah pilihan yang tepat untuk kegunaan korporat dan kerajaan.

Pikap 4×2

Mitsubishi Triton Quest 4X2 ialah jentera yang sempurna untuk perniagaan kecil yang memerlukan pengangkutan dan penghantaran barangan.

Baca ulasan pelanggan kami

Lihat bagaimana kenderaan Mitsubishi serba boleh kami melaksanakan pelbagai tugas dalam industri berbeza.

Perladangan

Pembinaan

Pembalakan

Saluran Paip Gas

LIHAT AKTIVITI FLEET KAMI

Aktiviti recce di Kg. Segong Singai, pusat hidupan liar Bau & Matang, Kuching Sarawak pada Nov 2019

Latihan off road 4×4 untuk kerajaan Sarawak, pelanggan utiliti dan fleet pada Dis 2019

Mitsubishi Motors menandatangani MOU dengan Niosh sebagai penyedia latihan dalam pemanduan defensif dan keselamatan pada July 2020

Kekuatan ditunjukkan bersama ATM & PDRM di Deftech Pekan Pahang pada Nov 2020

Pandu uji prototaip TNB Malim Nawar Perak pada Apr 2020

Kerjasama Penyewaan Kami