PROCESSING...

Sahkan Janji Temu Pemeriksaan

Tukar beli dengan Mudah Auto untuk menikmati nilai tukar beli yang lebih baik dan promosi eksklusif*.
Sila lengkapkan borang di bawah:
Nama:
Bangsa:
NRIC:
No. untuk dihubungi:
Emel:
Alamat:
Bandar:
Negeri:
Model:
Buatan:
Tahun Pembuatan:

PROMOSI

ITEM
YURAN PROMOSI
Pemeriksaan Di Tapak
*PERCUMA
Logistik (perkhidmatan pengambilan)
*PERCUMA
Yuran Penjual
*RM300

Klik di sini untuk terma dan caj Mudah Auto yang lebih komprehensif.

BIDAAN DALAM TALIAN

Kenderaan juga boleh disenaraikan untuk lelongan di platform bidaan kami untuk mendapatkan tawaran daripada peniaga yang menyertai.

  • Setiap laporan pemeriksaan kenderaan sah untuk tempoh 7 hari dan akan memberikan kenderaan yang dirujuk sesi bidaan berturut-turut untuk disenaraikan di platform kami dengan terma & syarat dikenakan.
  • Sesi bidaan akan tersedia sahaja pada Isnin ke Jumaat
  • Setelah pemeriksaan fizikal selesai, Mudah Auto kemudian akan menyiapkan dan menerbitkan laporan pemeriksaan bagi setiap kenderaan di platform dalam talian Mudah Auto untuk tujuan acara bidaan pada hari berikutnya.

PEMERIKSAAN MUDAH ALIH DI TAPAK

  • Dengan pertimbangan untuk pemeriksaan Mudah Auto, anda mewakili dan menjamin kepada Mudah Auto bahawa kenderaan yang akan diperiksa berada dalam keadaan layak jalan dan pindah milik berdasarkan keperluan Jabatan Pengangkutan Jalan Malaysia (JPJ) adalah mungkin.
  • Semua temujanji pemeriksaan harus dihantar sekurang-kurangnya 24 jam dari masa dan tarikh yang diinginkan (Isnin - Jummat) dan pengesahan temujanji akan dilakukan oleh pasukan Pengalaman Pelanggan Mudah Auto.
  • Pemeriksaan kereta tersedia antara pukul 10:00 AM - 5:00 PM.

TERMA PENJUAL

  • Bagi setiap transaksi yang berjaya, Mudah Auto akan membayar pelanggan dalam tempoh 24 jam selepas menerima kenderaan.
  • Sebagai sebahagian daripada prosedur dalam penjualan kenderaan dan penerimaan pembayaran, penjual harus mematuhi prosedur untuk menyerahkan kenderaan dan melakukan pindah milik sementara kepada Mudah Auto melalui cap jari.
  • Sila ambil perhatian bahawa RM500.00, menjadi "Yuran Penjual" kami yang akan ditolak daripada Harga Pembelian Penuh. Sekiranya Pelanggan membeli model Mitsubishi, "Yuran Penjual" akan dikurangkan menjadi RM300.00.

*Tawaran hanya berlaku untuk penghantaran melalui Bilik Pameran Dalam Talian Mitsubishi kami.
*Tawaran eksklusif untuk pemilik Mitsubishi BAHARU sahaja.

Tempah Pandu Uji Triton
Tempah Mitsubishi Triton
Risalah / Senarai Harga Triton
Kalkulator Pinjaman Triton